Sider

søndag den 16. januar 2011

Sidste nyt...

Ja det er ikke meget jeg får skrevet eller lavet
i det hele taget :-/ den ene dag tager den anden og jeg synes slet ikke jeg kan komme i gang med noget. Jeg håber det kommer, nu har jeg ihvertfald meldt mig til telephone game på scrapsisters..
Jeg har også sagt mit job op, det var der flere grunde til, ikke fordi jeg har fundet noget nyt men jeg var nødt til at tage beslutningen for min egen skyld. Det har jeg det helt fint med selv om jeg helt sikkert får 3 ugers karantæne. Jeg har meldt mig på vagtlisten på sygehuset og håber så der bliver noget til mig der. Ellers må jeg se hvad fremtiden bringer. Jeg har meldt mig til både scrap i det jyske OG convention nu kan jeg da foreløbig selv bestemme lidt over mine weekender :-))
Jeg skal nok lige oploade de sidste kort jeg har lavet....
Hav en dejlig søndag....7 kommentarer:

 1. Kære Kirsten, dejligt at høre fra dig igen. 1000 knus til dig og tillykke med din beslutning, der helt sikkert er den rigtige :)

  SvarSlet
 2. hej Kirsten
  Kan godt forstå din beslutning og der venter dig helt sikkert nyt og spændende job, glæder mig til vi ses til convention
  knus Pia

  SvarSlet
 3. UHA det var da en beslutning der vil noget. PØJ PØJ med det - lyder til at du har fulgt dit hjerte og det er altid vigtigt.

  SvarSlet
 4. Det er en stærk beslutning, Kirsten, og helt sikkert den helt rigtige! Jeg er overbevist om, at nyt og spændende venter på dig. Ellers skal vi nok holde dig igang scrapmæssigt ;), nu skal vi jo også snart til 2 conventions, og vi har en Belgiens-tur vi skal have planlagt, ik? :D))

  SvarSlet
 5. Jeg kan kun bakke op i, at man skal følge sit hjerte/mavefornemmelse. Jeg har to gange gjort som du og har aldrig fortrudt det...nu venter der dig noget nyt og spændende...held og lykke med det :O)

  SvarSlet
 6. Hej
  Dejligt at høre fra dig her på bloggen... det må da der blive mere tid til nu :-)
  Godt du besluttede dig... engang imellem skal man tænke på sig selv først.
  Vi ses på onsdag

  Ha en dejlig arbejds uge

  SvarSlet
 7. Tillykke Kirsten med billetten, så ses vi da også til oktober :-))

  SvarSlet