Sider

søndag den 21. november 2010

Så er der...

Ja så er der skam allerede blogindlæg fra mig igen:-))
Har du set det nye magasin på scrapsisters? ellers smut lige over og se alle de flotte og inspirerende artikler der lige er udgivet.
Jeg lavede et par bidrag til Stampin´up artiklen. Vi sponseret noget papir og dims og skulle lave kort eller layout med det. Jeg valgte at lave disse 3 kort.
Super-lækkert papir og jeg er faktisk lidt vild med den lilla farve.


Billedet jeg har brugt er fra Vivi Gade skagen serien



"tillykke" har jeg brugt stampin up punches til


Her har jeg også brugt en stampin up puch til blomsterne og sat en dew drops i midten. Billedet er atter fra Skagen serien og så har jeg puttet lim og drysstet lilla glimmer over langs kanten af billedet

Ellers vandt Keyson igen en førsteplads i juniorklassen, så nu er han næsten avls-godkendt. Han skal lige fotograferes i hofter og "knæ" når han bliver omkring 1½ år.

Jeg går jo stadig sygemeldt med en virus på balancenerven. Rigtig ubehageligt, så jeg håber det snart fortager sig så jeg kan komme på arbejde igen.



4 kommentarer:

 1. De er bare så fine dine kort :)) Mine filer kunne ikke åbnes, så de kom ikke med desværre... Teknikken driller ind imellem ;) Håber du har det bedre, og at vi ses i morgen aften ;))
  Knus

  SvarSlet
 2. Superflotte kort du har lavet. Jeg skal tænke på jer imorgen aften når jeg sidder og glor på et hotelværelse..Men næste mandag er jeg der :)
  Tillykke med Kayson´s førsteplads :) Rigtig god bedring med dig.

  SvarSlet
 3. Super lækre kort - især det midterste :) Og god bedring til dig - træls at gå sygemeldt...

  SvarSlet
 4. Hei Kirsten ;) Jeg så du hadde lagt igjen en kommentar i bloggen min. Det ble jeg glad for :D Var det sånn at du ville ha digi stempelet mitt over alle månedene? Hvis du gir meg mailen din skal jeg maile deg dem ;)

  Ha det fint! Klem Camilla

  SvarSlet