Sider

søndag den 3. maj 2009

Kort til konfirmation

Så er ferien desværre slut men den er også blevet brugt flittigt. Selv scrapværelset er der blevet ryddet ud i, og hold da op hvor har jeg da fået samlet mange ting sammen. Der er så også blevt sorteret en masse som jeg skal have solgt.
Ellers har jeg brugt denne søndag til at få lavet et par kort, vi skal jo til konfirmation på næste søndag.



Det første her er med hesten fra Magnolia,tillykke-stempel fra Orion og ellers har jeg kommet lidt glitter på blomsten. papir er en rest


Papir er også rester måske Karen Marie?? ellers har jeg brugt hjerte-brads og blomster købt hos Sofie jeg har kommet glitter på, swirls og billetter fra Scrapsister magasinet.



Lige et enkelt drengekort, dem er jeg ikke så god til. Restepapir, pynt fra en gave til convention, bånd,tekst fra scrapsisters. Tillykke er et alfabet fra Carolees creation.



Kortet til på søndag, håber ikke hun kikker med her...
restepapir;-)) tekst fra scrapsisters, swirl fra punch, blomster købt i Sverige "medalje" købt i en butik her i Holstebro

Dejligt med alle de søde kommentarer tak for det .-)
Hav en dejlig søndag

5 kommentarer:

  1. Sikke nogle flotte kort du har fået lavet og mange..wow.
    Jeg håber at du har nydt din ferie :)

    SvarSlet
  2. Hold da op, du har haft travlt....Og sikke nogle søde konfi-kort du har lavet, de kan da kun vække glæde. Håber du har nydt ferien, og slappet af, også selvom der er blevet ryddet ud og op...:-) Ses på torsdag, ik´?

    SvarSlet
  3. Sikke nogle flotte kort du har lavet. Hvor er det ærgerligt, at din ferie er slut, ellers kunne du have kommet herned en tur og hjælpe mig med at rydde op i mit værelse.......nu er du jo ligesom i træning hihi!
    Tak for hyggeligt selskab, både i Sverige og på ud og hjemturen :)

    SvarSlet
  4. Super flotte kort du har lavet, de skal nok blive værdsat..

    SvarSlet