Sider

fredag den 15. maj 2009

Studenter-kort

Ja det er jo ikke fordi jeg ligger på den lade side, jeg får da lavet en hel del kort. Jeg har vist kun fået lavet et enkelt LO siden jeg var i Sverige, det kan jeg så ikke vise endnu da det er til en udfordring på scrapsisters på telephone-game. Mere om det senere...

Jeg sælger jo mange af mine kort og da det jo snart er tiden hvor studenterne "springer ud" skal jeg jo have produceret en del kort.

Her er et par stykker af dem:Jeg har kun brugt restepapir, blomsterne er lavet med mine retro puncher, ellers er der brugt punchinella, glitterlim, just rite bogstaver, roser købt i Sverige.

Rigtig god tur til jer der skal til SAM, jeg skal jo arbejde i morgen, men sådan er det. Det er ikke nemt at få tid til at deltage i alt... selv om jeg gerne ville.

Hav en dejlig weekend


3 kommentarer:

 1. Oh, Kirsten, jeg har jo et pige-studenterstempel, som du gerne må låne. Du kan se det på et kort, jeg lavede, hvis du går ind på min blog under 26.06.08. Hvis du er interesseret kan vi lige maile sammen. Du kan låne det indtil næste gang vi ses, for jeg har ikke flere børn, der skal være studenter !

  SvarSlet
 2. Rigtig flot studenter kort du har lavet.
  God weekend og arbejdslyst ; )

  SvarSlet
 3. Skønne kort du har lavet, ja jeg kan jo lige forestille mig hvor travlt du har med kort og gaveæsker *S*. God miniferie-forhåbentlig har du lidt fri. Knus

  SvarSlet