Sider

onsdag den 3. februar 2010

Med blandede følelser....

ja sådan en dag vi haft i dag. Vi har været på Fyn og se vores lille nye hvalp som nu er 4 uger. Det er en eurasier en rigtig smuk og dejlig hund. Vi får hvalpen hjem her den 7 marts, så der kommer rigtig liv i huset. Det var meningen at vores gamle hund Mads på 13 år skulle lære den lidt gode manerer og at den ikke kulle være alene så mange timer. Men,men men..... sådan kom det ikke til at gå. I morges var vi nødt til at køre til dyrlægen med Mads da han igennem den sidste uge næsten ikke kunne komme op at stå og vi kunne se på ham at han slet ikke havde det godt. Vi var måske lidt forberedte på at vi nok ikke fik ham med hjem igen, men sådan noget kan man åbenbart slet ikke forberede sig på. Dyrlægen var slet ikke i tvivl om, at der ikke var nogen mirakelkur for ham, han havde næsten ingen muskler i bagbenene og vi var nødt til at tage den "rigtige" beslutning. Vi har haft 13 dejlige år sammen med Mads og der vil være et stort savn efter ham. puh... hvor er det hårdt lige nu men håber da han har det godt hvor han er nu.9 kommentarer:

 1. Snøft...Nej du har fuldstændig ret, sådan noget kan man slet ikke forberede sig på...finder man ud af, når man står i øjeblikket. Indrømmer, jeg har stortudet de gange, vi har måttet sige farvel til en af vore katte, selvom vi var enige med dyrlægen. Men 13 dejlige år kan i huske tilbage på...og i kan mindes ham, inden den nye lille bandit gør sit indtog hjemme hos jer. Stor krammer fra mig.

  SvarSlet
 2. En dårlig og en god nyhed, en skam de 2 vovser ikke nåede at få glæde af hinanden. Uh ja det er svært det der med dyrlægen, men heldigvis tror jeg ikke dyrene ved hvad der skal ske, og man må jo også være forberedt på at dyrene ikke lever så længe som os, men svært er det... håber I blir glade for den nye hund ! Vi får den vel af se ?!

  SvarSlet
 3. Øv ja, det er altid trist :O( Heldigvis får I igen liv i huset med en lille ny hvalp...men det havde selvfølgelig været godt om Mads kunne ha lært den lille nogle gode manér...

  SvarSlet
 4. Årh nej. Stort knus til jer, jeg ved jo hvor hårdt det er at sige favel til en kær gammel ven. Tænk på alle de gode år han har haft hos jer. Held og lykke med den lille ny, det er jo også dejligt at få en ny "baby" i huset.

  SvarSlet
 5. Det må have været hårdt. Godt at I nåede at få 13 gode år med ham.

  SvarSlet
 6. Bej altså... Nu får jeg jo næsten tårer i øjnene - han var bare den bedste hund (de gange jeg nåede at se ham). Godt, at I fik så lang tid sammen med ham - og måske er det rigtig godt, at I snart får den nye hvalp. Sådan nogle dyr efterlader bare et tomrum i huset... Håber du er okay... Knus herfra.

  SvarSlet
 7. Sørgeligt at høre om jeres gamle hund. Selv om det helt sikkert er den rigtige beslutning, I har taget. Men hvor noget falder, vokser noget nyt op. Held og lykke med opdragelsen af den nye hvalp.

  SvarSlet
 8. Puha det gav mig lige falshback til Tempo. Nej det er bestemt ikke nemt, men det bliver det som tiden går. Så gør det lidt mindre ondt at tænke på. Om lidt får i en ny lille spillopmager der helt tager jeres hjerter og som i ikke kan leve uden og så vil i kigge på hinanden og sige: kan du huske Mads gjorde.." og så smile ved mindet.
  Stort knus herfra.

  SvarSlet
 9. Kære Kirsten.

  Jeg føler med jer. Sikke et tab og et stort savn.

  Heldigvis kommer der snart nyt liv og glæde i huset ....

  Kæmpe krammer
  Mona

  SvarSlet