Sider

tirsdag den 28. april 2009

Scrapevent Sverige

Jeg startede turen med at hente Jette i Tvis kl 6.30 fredag morgen, og derefter kørte vi til Grindsted for at samle Charlotte Fun op. Turen gik videre til Lunderskov hvor vi skulle køre sammen med Charlotte Ravn, det var hende der lagde bil til. Vi ankom til Scraproom i Sverige, lige tidsnok til at fru Fun kunne komme på kursus der startede kl 13. Vi shoppede lidt- der var nu ikke nogen specielt spændende nyheder, men lidt papir kan man jo altid bruge ik´?
Derefter kørte vi til hotellet og mødte nogle af de andre danskere. Vi fik eftermiddagen til at gå med en lille tur omkring parjen og ellers afslapning med en kop kaffe og lidt snak. Vi samledes 12 danskere til aftensmad, og der blev selvfølgelig grinet og snakket en masse.

Det har været en fantastisk lærerig og hyggelig scrap-weekend. Det var nogle gode kurser hvor vi fik en masse nye ideer, bl.a. med at farve blomster i glimmer mist, en spændende ting jeg helt sikkert vil prøve meget mere af.
Vi lavede desuden minialbum, lay-outs jeg skal nok få det på bloggen men vil lige have dem færdige med billeder på ;-)

Vi fik en fed goodibag hvor der var en 7Gypsys storage til clearstamps,MM embellishment suitcase, MM "nøglehænger"? MM pockets, Maya Road rubons,Fancy alfabet rubons,MM passport papir-kit, collection pack med 48 dobbelt sider papir i rosa nuancer, rubons fra american traditional og endelig et clearstamp med Evert som er logoet fra Scrapevent.
Håber jeg har fået det hele med.

Tak til jer alle for en rigtig dejlig weekend med masser af sjov og hygge, samt til mine "rejsefæller" og til Jette for godt selskab på værelset.

5 kommentarer:

 1. Det lyder spændende, hi-hi !

  SvarSlet
 2. Haha Dorit indlægget blev udgivet inden jeg fik skrevet noget, men det er der nu ;-))9

  SvarSlet
 3. Så prøver vi igen: det ser godt nok fedt ud med alle de goodiebag-gaver og det er jo særlig sjovt at vinde nogle præmier ! Du har da godt nok også lige fået købt noget papir, så der er til den kommende scraptid. Uuuh, det er så fedt at deltage i scrapevent, håber jeg kommer med næste gang, det er ikke til at holde ud, at gå glip af den gode stemning, der er på scrapevent. Tak for beretningen !

  SvarSlet
 4. Gud, fik du købt så meget alligevel *S*...ja, lidt blev det til, selv om vi synes udvalget var lidt magert ;-). Også 1000 tak for en hyggelig tur, det har været rigtig sjovt, spændende og en rigtig god oplevelse. Jeg er helt sikkert klar på en tur igen en anden gang :-)

  SvarSlet
 5. old da op en overfed goodiebag..jeg er SÅ misundelig. Det lyder til at have været en dejlig tur :)

  SvarSlet