Sider

søndag den 17. februar 2008

Lo ér igen

Så er det vist på tide at få opdateret bloggen lidt. Jeg har ENDELIG
fået taget billeder af de LOér jeg lavede til træf i Skive.


Det første er af Karoline og Laura, 2 små søde kusinerPapir fra Karen Marie klip, blomst fra Heidi swap og ellers knapper og scrappers floss


Dette er Pernille som er mit ældste barnebarn

papir fra Cherry Arte, blomster er fra en filtbort købt hos Sabina, og ellers knapper og scrappers floss samt glitterlim


Dette er endnu et LO fra vores tur til Argentinapapir og bånd fra en månedspakke, primablomster, knap og scrappers floss

Tak fordi du kikkede med

6 kommentarer:

 1. Hvor er de bare gode Kirsten, jeg kan især godt lide det øverste!

  SvarSlet
 2. Ja, du fik rigtig scrappet lyserødt/pink. De er rigtig søde, blomsten med glimmer er bare lækker til LOét. Og så er det jo nogle søde børnebørn ;-)
  Dejligt at se dine ferie-LO´s - lækker titel!
  Og tak for en hyggelig dag i Skiv´! :-D

  SvarSlet
 3. Dejligt at se dem herinde også.... De er bare SÅ flotte!!

  SvarSlet
 4. Jeg er også helt vild med det øverste LO. Jeg synes det er så sødt med den blomst i midten som matte. Men jeg kan også godt lide ferie LO'et. Synes det giver en god effekt med den blomst i midten af billederne.

  SvarSlet
 5. flotte layouts du har lavet. En lille idé; næste gang så prøv at sidde de tre knapper ved billedernes kant - så flagre de ikke sådan i luften :o) Bare en ide.
  Hvor er det nogle søde børnebørn du har :o)
  Jeg beundre dig for at kunne scrappe lyserødt - jeg tror jeg er ved at udvikle allergi over for den farve :o)) Men dæleme om jeg ikke skal igang med den farve! BAsta.
  Det layout fra Agentina er bare superlækkert; jeg er så vild med den blomst du har sat i midten. Fed detalje.

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle søde LO'er du har lavet, men er især vild med det øverste. Rigtig flot opsætning, kan især godt lide din "buede" cirkel, skønne fotos af pigerne er det jo også.

  Vi sås jo snart, der er ikke mange dage tilbage.

  hygge fra Betina

  SvarSlet